• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hmelj

Kukuruz9

Član
Tu od
2 Srp 2014
Poruka
32
Pozdrav da li se netko bavi malom proizvodnjom hmelja?
Gdje ste nabavili i kakav je urod po biljci?

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
A jel ti znaš kako se proizvodi hmelj? Kakvu konstrukciju mora imati?
Ja za drugačiji način ne znam,osim onoga kojega sam vidjela, a to ići postavljati ako nemaš svoju šumu - koštati će te više nego što ćeš zaraditi.

Možda ja griješim, možda netko radi na drugi način, ali sumnjam, jer je na drvenoj konstrukciji podignuto prije par godina nekoliko plantaža, čini mi se, u Slaviniji.

Kukuruz9

Član
Tu od
2 Srp 2014
Poruka
32
Pozz hvala na odgovoru.
Gledao sam na youtubeu i ljudi se bave time i sade po 10-ak biljaka i dobiju po biljci pola kante jupola u dobrim uvjetima...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Sad mi sinula sjajna ideja - alo sadiš desetak biljaka, a možeš ih posaditi uz neko drvo ili ogradu, pa neka plaze.
Koja sam pametnica.:biggrin:

Kukuruz9

Član
Tu od
2 Srp 2014
Poruka
32
Pa to sam i mislioo :)
Vec sam napravio 6 l piva al preko sastojaka sa neta..
Sad idemo domace ;)

**Napomena**
AKO SADITE HMELJ PAZITE OTROVAN JE ZA PSE I MACKE.
Simptomi
Povisena temperatura
Povracanje
Kod nekih i smrt
Sretno!

Posljednje uređivanje od moderatora:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Pa to sam i mislioo :)
Vec sam napravio 6 l piva al preko sastojaka sa neta..
Sad idemo domace ;)

Materemi, zašt nešt mislim da si ga i popio....sveg odjednom....:icon_scratch::(giggle)::(giggle):

Kukuruz9

Član
Tu od
2 Srp 2014
Poruka
32
Ž!!! :icon_pidu:

E da i ako netko ima korjenje hmelja ili mali hmelj za posadit neka javi :icon_pidu::(happy):

Posljednje uređivanje od moderatora:
Na vrh