• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Hrastove višemetrice

Qwey

Novi član
Tu od
11 Ožu 2016
Poruka
7
Pozdrav svima,
novi sam i molim vas savjet. Prodao sam hrastove trupce, ostala su mi drva od krošnje. Pitanje ,kako to najlakše i najbolje riješiti. Pošto su na tržištu hrastove višemetrice i je li dobra opcija dati izraditi metrice pola , pola. Hvala na pametnim prijedlozima i idejama.

Posljednje uređivanje:

ivac

Član
Tu od
29 Lip 2014
Poruka
326
Pa u vecini slucajeva se radi pola-pola, dal imas kakvu ponudu za visemtricu, ja mislim da ti drugu i trecu klasu ispod fi 30 ne uzimaju, sad ovisi kolko toga ti imas il je to sve samo za drva napravit!

Qwey

Novi član
Tu od
11 Ožu 2016
Poruka
7
Molim te pojasni mi pola pola , ide li u to i izvoz metrica iz šume ?.Imam ponudu za višemetrice na asfaltu 30 eura (226 kuna) po m3 , ali tu mi izvlačenje računa 100 kuna po m3.
Za III klasu iznad 25 cm. nudi mi 400 kuna na cesti. , Hvala puno na pomoći i savjetu.

ivac

Član
Tu od
29 Lip 2014
Poruka
326
Pa normalno da ti mora metricu izvesti iz sume, znaci ti za kubik visemetrice imas cistih 126 kuna, trebas videti sam kaj ti se bolje isplati, stavi racunicu na papir, najvise bi dobil ak sam napravis ta drva i prodas, bar ja tak mislim!

Najnoviji postovi

Na vrh