• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem imt 533/539 dijelovi

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Tu od
26 Svi 2013
Poruka
87
kupujem za imt 533/539 sljedeće dijelove
-ploču ispod kućišta lamele
-rame hidraulika
-bolcen na rukama hidraulike na koji se kači lanac
samo original i da nije krivo,vareno...
na slikama se sve vidi
ponude
poruka pp
mail simebilic@gmail.com
ili mobitel 098/179-4236 (najbolje sms pa se čujemo)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Ploču složiš sam, bolcn ti tokar odradi. Jedino ako mora biti oriđiđi onda na isti broj.
Za ruku hidraulika pitaj na 098-803/121 Marjan.

Tu od
26 Svi 2013
Poruka
87
ploču tražin već neko vrime jer me živcira onaj nosač kosilice vozati na traktoru cilu godinu
e sad od 20 traktora u selu nijedan nema tu ploču jer su skinili zbog kose i neznaju di je da uzmen uzorak pa proban napraviti. a vjerujen da to neko ima negdi po dvorištu pa možda se nađe

bolcen nije ni bija na traktoru nego neki šaraf, i sad kako imaju oni lanci šta dođu tu,naša sam u dućanu djelova neki taj bolcen iz male privrede i jedno oranje se iskrivija i prije 3 dana sam skida nešto oko hidraulike i isan ga moga izvaditi jer se toliko iskrivija da su radili čekići i brusilica
ako ne nađen iću kod tokara al problem je šta ima na sebi ono "uvo" za lance

rame je isto iskrivljeno (tako došlo na traktoru) pa želim prikupiti te neke dijelove da koliko toliko liči na nešto

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
Velim, ploča nije problem, bolcn isto tak (uho se u krajnjem slučaju privari) a ruku ima ovaj kaj sam ti broj dal.
Vjerujem da ima sve kaj ti trebaš ali ovak ti bu jeftinije da sam radiš.

Probaj ga zvrcnuti, a prevoz do dole bi ti mogel probati organizirati da ne plačaš poštarinu.

Tu od
26 Svi 2013
Poruka
87
nije nego je nekako zakovana
a vjerojatno ću to napraviti kod tokara,samo da nađen nekog ko se voli zajebavati s sitnicama :icon_e_biggrin:

Tu od
26 Svi 2013
Poruka
87
može se brisati ili zaključati
neznam kakva su pravila foruma
riješena ploča i ruka
a bolcen ću jednom prilikom dati napraviti kod tokara

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh