• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

INA iskustva

nino1005

Član
Tu od
28 Velj 2017
Poruka
105
Pozdrav, da li itko ima iskustva s inom glede najma ili otkupa zemljista?
Imam 4 probne lokacije na zemljistu u svrhu probnog busenja.
Prosle godine su nesto snimali na 10ak lokacija pa su prije par dana opet bili ali samo na ovih 4.

nino1005

Član
Tu od
28 Velj 2017
Poruka
105
Nisu jos nista, zasad sam samo nacuo, a i oni zute satelitske lokatore su mi postavili pa cisto da znam na sta da obratim paznju,cake itd.
Tamo po selu pricaju da se to placa nebuloznim ciframa,pa na sve to dobivas i najam i jos ti na kraju to sve vrate u posjed i u prvobitno stanje. Naravno to zvuci nevjerojatno, pa sumnjam da je i 10% istina.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,076
samo mirno...dok nema službene obavijesti možeš ih natjeravati po svojoj imovini i zabraniti im pristup...možeš ukloniti i zaplijeniti sve što su ostavili na tvojoj imovini...
a kad dođu s papirima, to ide preko ureda državne uprave u županiji ili gradu...tada imaš pravo na odvjetnika i svoje vještake na njihov račun...
i ne potpisuj ništa dok sve ne bude dogovoreno i na papiru, a da tebi tako odgovara... ;)

Najnoviji postovi

Na vrh