• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Iskustva s alatom

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,548
Ne, nisam. Ja ti sve plaćam papirnatim novcem :)
Hvala na ponudi...još uvijek je aktualna ;)

Sad kad imam 2 flaše, trebam drugačka kolica...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,175
Jel tko ima iskustva s ovim usisavačom, naravno , iz Lidla😂
20250625_183241.jpg

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,548
Obično su ubojite kombinacije s PS baterijama i "brand name" alatima ;)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,910

Ima netko iskustva?

Treba mi za akumulaciju malu (10x5) da malo vučem po dnu i izmuljim
.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,481
Sa ovom konkretnom nemam iskustava, ali u firmi imamo sličnu i super stvar, ima ispod nožić i sasječe deblje svari, jedino zna na motati krpu, inače sve živo vuče
Ovoj na oglasu makneš prvi broj na watima, i onda je točan
Jedino šta ljudi rade pa je zeznu, je to da plovak zavežu uspravno da pumpa stalno radi jer on radi kao prekidač, i onda pumpa ostaje bez hlađenja(nema rebra ni ventilator pa je voda hladi)

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,910
Od kada lidl ne priznaje račun iz druge države EU za garanciju?

Zvao sam microtec. Oni kažu da više nisu ovlašteni. Onda sam zvao lidl I ovo su mi poslali.

Riječ je o smart bateriji 8ah

Poštovani gospodine xxxx ,
zahvaljujemo na poslanom računu.

Kupnjom proizvoda u inozemstvu stupili ste u poslovni odnos s drugom Lidl zemljom. Stoga sve reklamacije uvijek možete uputiti direktno Lidlu u zemlji u kojoj je proizvod kupljen.

Međutim, u znak dobre volje, ali bez ikakve zakonske obveze, željeli bismo Vam ponuditi darovnu karticu u iznosu od 24,99 €. Darovnu karticu možete iskoristiti u bilo kojoj Lidl trgovini na području Republike Hrvatske.

Lijepo od njih za karticu. Ali s njom ne mogu kupiti novu 8ah smart bateriju...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,950
Pa ako profulaš koji stupanj - ispraviš! Ja imam ovu Češka "Bomar" A pilu odabereš ili drvo ili željezo.
IMG_20250708_164153.jpg

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,548
Od kada lidl ne priznaje račun iz druge države EU za garanciju?
Pital sam danas poslovođu u lokalnom dućanu...ona nema pojma a veli da nisu dobili nikakve upute.
Trenutno vrtim jednu reklamaciju, kupljenu u Njemačkoj 2022., i traže me video kaj se događa, upućen preko obrasca Lidl.hr...tak da mi je to čudno.

Trebalo bi preispitati to (možda se malo izgalamiti ili pitati udrugu za zaštitu potrošača), jer ak smo već, silom ,u EU tamnici naroda, bar da imamo sitno zadovoljstvo s EU garancijama.

549DV

Novi član
Tu od
13 Kol 2013
Poruka
23
Ja imam tu pilu i zadovoljan sam, listove sam kupio druge jer su mi orig. brzo pukli.
Možda da je veća pa da može veći presjek cijevi piliti, uglavnom puno precizniji rez od kružne na reznu ploču koju sam imao.

Najnoviji postovi

Na vrh