• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kuba125

KUBA125

Član
Tu od
27 Stu 2016
Poruka
236
Pozdrav ekipa!

Ja sam Marko Kuba, imam 18 godina i iz Jakšića sam. Dosta vas me zna sa facebook-a, a neki me i poznaju u živo.

Na našem OPG-u se bavimo ratarstvom (260 jutara obrađujemo), imamo konje i polako ulazimo u tov junadi (trenutno 20 komada).
Imamo 5 traktora, 2 kombajna, i svupotrebnu mehanizaciju.

Nadam se ugodnom druženju!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,692
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok KUBA125, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

KUBA125

Član
Tu od
27 Stu 2016
Poruka
236
Gogo, ne znam šta sam do sada čekao, bio sam na drugim forumima, a ovaj sam stano pratio.

Nisam se smio prijaviti dok se nismo riješili Fidel Castra. HAHA

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Gogo, ne znam šta sam do sada čekao, bio sam na drugim forumima, a ovaj sam stano pratio.

Nisam se smio prijaviti dok se nismo riješili Fidel Castra. HAHA

Bolje ikad nego nikad... :)
Što se tiče slika-di je pokojna mrcina?

KUBA125

Član
Tu od
27 Stu 2016
Poruka
236
Bila je ta mrcina na forumu nakon nesreće, Milan je bio objavio sliku.
A sad, o pokojnima sve najbolje.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Ma ja sam mislio na sliku iz nekih boljih vremena... :)

KUBA125

Član
Tu od
27 Stu 2016
Poruka
236
Ovako smo mi mjenjali velike traktore (2012.-2014.-fali slika koji su bili 2015.-2016.):

Najnoviji postovi

Na vrh