• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem Kupujem kiper prikolicu 4t realne cijene

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Kupujem kiper prikolicu 4 t nosivosti, obavezni papiri (ide odmah na registraciju ili da je registrirana) i da je u dobrom stanju. Poželjni dupli kotači ili široke gume te opcionalno feder plate no nije uvjet.

Molim ako netko ima realnu cijenu, ne mislim dati 25 000 kn za 40 godina staru pa da se zvala sto put Tehnostroj Majevica Viševica IMT itd. jer se za tu cijenu dobije potpuno nova sa svim papirima....

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ove su ti odlične kaj si del link, moj sused je kupil kod njega i sve pohvale za uloženo dobivemo.
A mislim da se i cijena da korigitati.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Prikolice sa papirima su jako na cjeni, pogotovo u tom rangu. Ako prođeš ispod nekih 15 tisuća kuna računaj da si je dobio na poklon.

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
642
Pozdrav, nije baš susjed al blizu je ajde... čujem da ih ne može tolko napraviti kolko ih proda, tak da si vjv odlične prikolice. Nisam baš pratio cijene kakve ima, možda se sad može najpovoljnije kupiti neka IMT 3,5 tone za oke novce(mada nisu neka sreća), te njegove ovak izgledaju oke i ljudi su zadovoljni kolko znam

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Ovo je cijena za gotovinu, zvao sam ga, veli da ima na lageru... mislim da je to najbolja opcija... no ako netko ima za prodati rabljenu pa da prođem jeftinijie, bil bi zahvalan.

4t prikolicu prodaje i Bamt Mače od Leška, za gotovinu traži 31 000 kn... no koliko vidim po slikama puno je bolje napravljena, mislim više opreme.... jel zna netko nešto o tim prikolicama?

Još bum zval panex AGM Cerje da vidim... imate još koji kontakt?

Tražim paralelno i rabljene,.... cijene su paprene, kaj da su od zlata... ko nove, pa to nisu istine... kaj se dešava s tim prikolicama, meni to nije jasno.... da je barem to neka nauka tipa samoutovarne ili balirke itd. još bi razumio, ali ovo....

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
pitaj i OPZ Bent tj. Metagra prikolice...nije ni to loše...

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
To je po meni najlošija opcija od spomenutih novih. Leško najbolja al i najskuplja opcija.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Moja je kao 3t nosivosti ali bez porblema vozim preko 4t i ja sa Leskom jako zadovoljan, dok sam gledo prikolice skoro duze od godine dana sve su bile slabije konstrukcije a cijenom iste ili skuplje po meni odlicne prikolice u svom rangu 2,5-5 tona
Moja je placena 34500, sa nadstranicama i jos nekim stvarima po zelji
A4DEFB55-1727-42AA-A281-73F9C4B23FD8.jpeg

mrga

Dobro znana faca
Tu od
8 Pro 2010
Poruka
1,754
Hvala Krumpi, e kad si to kupil? I gdje si naručil? negdje kod sebe ili si bio direkt u Lešku?

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,085
Direktno sa Mirkom Leškom, jako zadovoljan uslogom preko mobitela sve rijesio i dopeljali su mi je na Krk, mislim da je sad 3. godina da je imam, rudo je krace od serijskih jer imam uzi traktor ne treba mi rudo od 130 moje je 80 i osovina je pomaknuta prema centru da zadnji kraj traktora ne trpi toliko.

Na vrh