• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem Lanac prikolice

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Tražim 1-2m lanca od samoutovarne prikolice ili prikolice za gnoj.
Ponude i cijena na: 0955732070 p.p., sms ili viber

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ja bi naj rađe da je od prikolice za gnoj, nebitno koji model. To trebam za jedan projekt, pa mora biti kaljeni lanac, ovaj obični je preslab. I metar lanca mi je dovoljno, ali od viška glava ne boli.

Å tore 502

Član
Tu od
15 Stu 2011
Poruka
536
Ja bi naj rađe da je od prikolice za gnoj, nebitno koji model. To trebam za jedan projekt, pa mora biti kaljeni lanac, ovaj obični je preslab. I metar lanca mi je dovoljno, ali od viška glava ne boli.

Baš me zanima za kaj :D:..

Ja sam ga nabavil :icon_super: .. užical 2m ni cm više.. jer kakti je dobar i za izvlačenje :(:

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Baš me zanima za kaj :D:..

Ja sam ga nabavil :icon_super: .. užical 2m ni cm više.. jer kakti je dobar i za izvlačenje :(:
Ma trebam za malčer. Složil bum si dvije glave, jedna sa 3 leteća noža i jednu sa lancima da imam za šumu ako zatreba, a pošto mislim sadit agaciju di smo do temelja srušili, dobro bu došlo!

Najnoviji postovi

Na vrh