• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

MatoHrgota1

MatoHrgota1

Novi član
Tu od
21 Velj 2016
Poruka
1
Pozdrav,moje ime je Mato i zivim u Slavoniji u Vinkovcima.Imam 18 godina i jedno 10 godina se bavim poljoprivredom.Imam malu farmicu uzgoja svinja i ovaca.Od strojeva imam Tomu Vinkovica 419,IMT 539 deluxe,Fendt 515 i Zetor 6340, od prikljucaka imam ono sve osnovno sto je potrebno za obrađivanje i prehranjivanje.
Otac mi je umro sa moje 8 godine otada sam ja to nasljedio i zajedno sa obitelj mi to
vodimo i bilo pada ili uspona mi se ne predajemo da to prodamo....

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao MatoHrgota1.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Najnoviji postovi

Na vrh