• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nesilice jedu psečji izmet.

ulje

Novi član
Tu od
4 Lip 2016
Poruka
21
Nesilice mi slobodno šeću dvorištem u kojem se kreću i moji psi. Primjetio sam ovih dana da mi koke jedu njihov izmet.
Zanima me, smeta li to za zdravstvenu ispravnost jaja, kao i smeta li to kokama (za njihovo zdravlje)?

zzzz

Član
Tu od
12 Sij 2016
Poruka
97
Trebao bi odvojiti pse od koka jer se mogu otrovati od pseceg izmeta, a kako smeta kokama tako i jajima. Nisam siguran, ali mislim da bi bilo dovoljno da se jaja samo dobro hermeticki obrade i ne bi trebalo biti problema

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
pa možda bi bilo dobro da i nahraniš te koke :)

Zezam se, nemam iskustva u tome ali mislim da im nešto u ishrani fali ili ti pes ima gliste....

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,654
Koliko se sjećam veterinarovog savjeta, te dvije vrsti životinja nejdu zajedno. Ili ili.

Ili navči pesa da ide na WC (i pusti vodu) ili im pregradi dvorište.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
problem je u prehrani , zapravo ili predobro hraniš pese ili nesilice premalo

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,630
Te koke bi se dale dobro unovčiti šetačima pasa da ne prljaju ruke.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,763
Ma nesikiraj se prijatelju!!!
I mnogi političari u regionu jedu govna,,,,
i izuzetno dobro žive,, i imaju!!
Pa valjda i koke budu dobre!!

ulje

Novi član
Tu od
4 Lip 2016
Poruka
21
Svima se zahvaljujem na odgovorima, poneki su vrlo duhoviti! :)
Btw, imam još jedno pitanje; smeta li nesilicama kiša? Naime, ovih dana često pada kiša, a nesilice mi i dalje šetaju dvorištem, skroz mokre. Smeta li to njima? Bih li ih trebao zatvoriti da ne kisnu?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,654
Ostavi im kotec otvoren, pa nek same izaberu hoće li biti na suhom ili mokrom.

Najnoviji postovi

Na vrh