• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem P: Massey Ferguson 294 s

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
prodal bi masseya....

gume vrlodobre... mašina odlična... pali - vozi radi....
registriran....

cijena 42 000 kuna - nije fixna....

095 915 2896

ili bi ga dal pod račun za dupljak iste snage 10-15 godina mlađi.....

2baaty.jpg

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Taj massey mi se svida, barem da ima dv, sve mehanika, on ima 75ks, jel registriran

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
registriran ... neznam točno kad izlazi al uredno registriran i glasi na staru...

a gle za dobar dv treba duplo novaca od ovog

a traktor je dobar :)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Za dupljaka takvog traže preko 60.000 kn, ovo je ok cijena za solca i kao takav bi bila dostojna zamjena za mog 565.
Daj mi reci kakva je buka u kabini, dal je kabina odvojena od mjenjača??

Zapravo imaš li još slika iz kabine i odostraga da se vidi zadnji dio traktora?

Koje je to godište?

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
Godište je mislim 84. Ako si ozbiljan mogu ti ga poslikat bolje . I troši ti puno manje od 656 a jači je . A mozda se možemo dogovorit i za zamjenu jer bi šogor neki Imt takav .

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Godište je mislim 84. Ako si ozbiljan mogu ti ga poslikat bolje . I troši ti puno manje od 656 a jači je . A mozda se možemo dogovorit i za zamjenu jer bi šogor neki Imt takav .

Ajd daj još slika kolega, zanima me odostraga kak izgleda. Možda bi se i kakva zamjena dogovorila.

Najnoviji postovi

Na vrh