• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozdrav.

latamajstore

Novi član
Tu od
8 Sij 2017
Poruka
0
Pozdrav. Srećna nova godina i Božić. Zovem se Siniša i živim u okolini Laktasa(Rep.Srpska). ja se bavim proizvodnjom u plastenicima i izradom plastenika. Pošto sam našao na ovom forumu teme koje bi mene mogle zanimati našao sam za shodno da se prijavim na ovaj forum. Plastenicima se bavim desetak godina pa mogu reci da imam nekog iskustva pa ako nekoga nešto interesuje spreman sam reći neki savjet i mišljenje. Isto očekujem da će i meni neko reći nešto što bude mene zanimalo.Eto, toliko od mene za početak.Svako dobro.
http:///artikal/21494337/izgradnja-plastenika/

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh