• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pozicisko svjetlo

UTB445DT

Novi član
Tu od
1 Stu 2018
Poruka
1
Dobar dan. Na traktoru mi ne rade poziciska svjetla sve je spojeno no ne radi. Zna li tko što je problem.(osigurači provjereni)

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,981
Ako je imt u pitanju probaj malo svinuti federe koji drže osigurače prema unutra da je bolji kontakt i našpricaj s kontakt sprejem. Tak sam ja ostal bez dugih svjetla po noći u oranju i tak sam riješil.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,730
Ako nisu žarulje, a hoćeš se igrati autoelektričara, uzmi ili kupi probilštift za 12 V, a ako ga nemaš može poslužiti žarulja 12 V, 5 W . Spojiti dvije žice na žarulju i slobodnim krajevima kontrolirati gdje je prekid. Ja bi počel od prekidača ili osigurača, kontrolom napona na ulazu i na izlazu.

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,453
Moguće da je prekid u kabelu ako je rađena instalacija sa gotovim kabelima... Meni se tako desilo kad sam radio instalaciju na 567, ja više bio lud šta bi mogo bit problem i onda sam uzeo mjerni instrument i ispitao žilu po žilu i tako ustanovio kvar..

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,730
Petretic549,
upravo to sam mu na drugi način i s drugim instrumentom (probilštift 12V) ja predložil. Kak porezniki i policija prati trag novca od kriminala, tak je tu dobro pratiti trag struje do prekida.

Najnoviji postovi

Na vrh