• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Predponuda

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Obzirom da slijedeće godine po sadašnjem zakonu očekujem zasluženu mirovinu (ako me bedaki ne zeznu pa izmjene uvjete i produže mi radni vijek izmjenom zakona) koncem dvanaestog mjeseca 2018. ponuditi ću ili u najam ili na prodaju tri profesionalna plastenika ukupne površine 2000 m/2, širine 10 m, visine 5 m., sa duplim folijama
U obzir može doći i prodaja cijelokupnog gospodarstva - kuća površine 150 m/2 stambenog prostora izgrađena 1986. sa istom površinom podrumskih prostorija, lijepog dizajna sa fasadom, plinskim grijanjem na kondenzacijski bojler, gradskom vodom, vodom iz osobnog hidrofora zdravstveno ispravnom, i svim ostalim komunalnim priključcima..
Dvorište je asfaltirano, sa popločenim pristupnim stazama prema ulazu u kuću i gospodarskoj zgradi površine 160 m/2.

Plastenici se nalaze u sklopu dvorišta površine 1200 čhv, (oko 4400 m/2) trideset metara iza kuće, kupolastog tipa, dva Schwarcmanova izgrađena prije trinaest godina i jedan MDS - ov izgrađen prije četiri godine.
Stabilni su sa nosivosti 2,2 tone opterečenja po luku, bez korozije ili bilo kakavog oštečenja.

Predponudu iznosim sada kako bi se potencijalni interesenti mogli pripremiti za sezonu proizvodnje 2019. godine.

Sve ostale informacije na pp.

sanjin

Član
Tu od
22 Stu 2013
Poruka
610
Sanja rekla kupujem samo da nam več jednom isplate od lota,čekamo da nam sjednu pare:icon_weed:

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,957
ja ću pričekati malo...morti me se u oporuci spomenu! ...:icon_madu:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ajde, ajde, pamet u glavu - ovakva se prilika ne propušta. :icon_razz:
Prvo šta treba uzeti u razmatranje je isplativost posla koji se nudi - ak se usudim sa iljaduosamsto kuna koje ću od države do kraja života dobivati staviti katanac na bravu, to bi trebalo reći potencijalnom kupcu da ima tu kruha......:icon_e_wink:

@sanjič, a jesi uplatil listič, ili samo moliš Boga - Bože, daj da dobijem na lotu, Bože, daj da dobijem na lotu.....:icon_rofl:
Puknuti bude izžmiknul čarapu i sigurno bude prvi interesent, tak da se oporuka ne bu morala niti pisati.
Nik zadržavam, ali može ići uz plastenike osigurano prodajno mjesto na gradskoj tržnici udaljenoj sedam minuta vožnje od kuće na kojoj prodajem svu godišnju proizvodnju..

Ozbiljna sam, i kao što sam rekla, sve su opcje otvorene, pa čak i još jedna uz to - može se za stanovanje uzeti u najam druga naša kuća dva kilometara dalje, sa kasnijom opcijom kupovine ili dugoročnim najmom.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
u cjeloj toj priči najvrednije je ono kaj ne ostaje na imanju tj. ti , no , no naj se uobraziti navrijednije je ono kaj ti znaš , tj znanje ..

A bez toga je to sve skupa samo nadstršnica

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Kaj se seliš v Afriku?

Jok, ali ideja ti nije loša.
Otići negdje gdje bi sa dvijesto pedeset eura mjesečno bio bogataš.....
......vlovil si me, nije da ne razmišljam. Da nije problema zdravstvene skrbi u državi gdje si stranac, uopće ne bih razmišljala.
Mrzim tu svoju analitičnost i razmišljanje na duge staze - u startu me prizemlji i ubije entuzijazam.:icon_rofl:
Šri Lanka je opcija, imam tamo jedne poznanike koji žive tamo petnaest godina.

u cjeloj toj priči najvrednije je ono kaj ne ostaje na imanju tj. ti , no , no naj se uobraziti navrijednije je ono kaj ti znaš , tj znanje ..

A bez toga je to sve skupa samo nadstršnica

Ma daj ne budi smiješan, di bih se ja mogla uobraziti više nego jesam.:icon_e_wink:
Znanje poklanjam besplatno, plus uhodavanje, plan i postavljanje sezone,

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,661
Obzirom da slijedeće godine po sadašnjem zakonu očekujem zasluženu mirovinu (ako me bedaki ne zeznu pa izmjene uvjete i produže mi radni vijek izmjenom zakona) koncem dvanaestog mjeseca 2018. ponuditi ću ili u najam ili na prodaju tri profesionalna plastenika ukupne površine 2000 m/2, širine 10 m, visine 5 m., sa duplim folijama
U obzir može doći i prodaja cijelokupnog gospodarstva - kuća površine 150 m/2 stambenog prostora izgrađena 1986. sa istom površinom podrumskih prostorija, lijepog dizajna sa fasadom, plinskim grijanjem na kondenzacijski bojler, gradskom vodom, vodom iz osobnog hidrofora zdravstveno ispravnom, i svim ostalim komunalnim priključcima..
Dvorište je asfaltirano, sa popločenim pristupnim stazama prema ulazu u kuću i gospodarskoj zgradi površine 160 m/2.

Plastenici se nalaze u sklopu dvorišta površine 1200 čhv, (oko 4400 m/2) trideset metara iza kuće, kupolastog tipa, dva Schwarcmanova izgrađena prije trinaest godina i jedan MDS - ov izgrađen prije četiri godine.
Stabilni su sa nosivosti 2,2 tone opterečenja po luku, bez korozije ili bilo kakavog oštečenja.

Predponudu iznosim sada kako bi se potencijalni interesenti mogli pripremiti za sezonu proizvodnje 2019. godine.

Sve ostale informacije na pp.

Hmmmm,,, malecka je smislila novi biznis,,, jer ima ona nosek za tu branšu,,,
Vjerovatno onaj brka iz Šri Lanke ostaje bez onog krda slonova,, safari donosi svježe novce,,
ma nekaje,,, nek je sa srećom:(giggle)::(giggle):

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ih, samo strogi odmor i gledanje kako drugi rade - i kontanje kako nešt zaraditi bez rada.:biggrin:

Da si mladi poljoprivrednik a ne kopito, dobio bi poticaj za mlade poljoprivrednike i kupio moje plastenike. :biggrin:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,187
Ih, samo strogi odmor i gledanje kako drugi rade...
Nisi ti od tih...mogla bi dobiti prazničku bolest i prerano nam otići...

A zbilja bi bilo šteta...naše najljepše penzionerke :icon_pray:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Auuuuuu....sada ćemo i na ljepotu prodavati plastenike......:icon_rofl:

Pa ajd, ako pomogne da se proda........:icon_eyes:

goran1985

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2013
Poruka
647
Oglas mora sadržavati opis robe koja se prodaje, cijenu, kontakt, lokaciju gdje se nalazi, i sliku dotičnog predmeta koji se prodaje po uputama za postavljane slika na forumu.

Ne se ljutiti ali kako ćemo se cjenkati ako ne napišete okvirnu cijenu? :)
Koje su točno dimenzije pojedinog plastenika?

Prije pola godine sam uzeo polovni plastenik (Swarzmann), 100kn/m2 me to izašlo (sad je lito skupo ili jeftino ne znam) baš me zanima koliko vi cijenite vaše plastenike. Razmišljam napraviti još oko 700-800m2, koliko se sjećam tako nešto i je vaš zar ne?

Posljednje uređivanje:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Ma da.
Sliknuli bumo ili našli stare slike, pa pokažem, a perfomanse su ove -

70x10
64x10
50x10
6x10
6x10

Veliki su vanserijskog gabarita, izgrađeni na naše traženje sa povišenim nosečim stupovima za sedamdeset cm, tako da su poprečne vezivne cijevi na 320 cm visine.
Ta visina omogućuje nesmetan ulazak Zetora 7345 sa kabinom u unutarnji prostor i obavljanje sa njim svih agrotehničkih mjera. Isto tako i širina ulaznih i izlaznih vrata je prilagođena ulasku rotobrane širine 280 cm, jer su vrata širine 340 cm na sistem lijevo - desno otvaranje. U sljemenu plastenika su sa svake strane prozori veličie 200x100 cm, koji omogućuju dodatno prozračivanje. Dva plastenika imaju termogene na lož ulje jačine 120 KW, a najveći, ovaj od 700 m/2 i automatsko otvaranje bočnih stranica. Folije su na sva tri duple, lajsne koje ih love su isto duple ( jedan utor za krovnu foliju i jedan za bočnu, što daje dodatnu stabilnost plasteniku ), sa sistemom za napuhavanje.
700 m/2 i 640 m/2 su postavljni na pilote, a 500m/2 na betonirane stupiče.
Sva tri imaju čeone stranice od polikarbonata.

Sada, cijena - obzirom da nisam u toku koja je za novi takvog tipa, ne mogu trenutno reći, čim se raspitam budem napisala.

Plastenici su u Međimurju, u Belici.
Ova dva mala su ručni rad moga susjeda, i to će ići po nekoj mizernoj dogovornoj cijeni. Tu si radim presadnice, ali se mogu spojiti u jedan i biti i proizvodni - nisu montažni.To bude išlo po onome - kolko košta metar cijevi, pa puta sveukupna metraža minus neki popust.:icon_wink:

Kontakt ti je pp za sada, a kada dođe vrijeme, bude i broj moba.
Iako, ukoliko ti to želiš pogledati sada, ili bilo tko, možemo dogovoriti posjetu, i popričati o svemu.
Na pp ako želiš, dati ći ti broj moba.

Najnoviji postovi

Na vrh