• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Drva za ogrijev smijem prodavati ili ne?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,805
Za otvaranje obrta potrebno je imati određenu stručnost (škola, diploma). Za otvaranje d.o.o. ili J.d.o.o. mislim da nije potrebno poznavanje struke. Najbolje da se o potrebnom raspitaš u nadležnom (lokalnom) uredu za gospodarstvo. Isplativost moraš sam izračunati prema dobavnoj cijeni, troškova dopreme, izrade i otreme kupcu te prodajne cijene koju možeš postići u tvome kraju.

Balvan

Novi član
Tu od
9 Velj 2025
Poruka
2
Hvala na informacijama
Ma i mislio sam tako j.d.o.o. otvoriti.
Ja sam i pogledao isplativost i sve mi se cini da ima kruha od toga nego mi je zena pokazala neku temu ovdje na forumu o prodaju drva pa sam sad sav izgubljen u svim tim odgovorima sto sam procitao.
Uglavno raspitat cu se jos i dalje.

Posljednje uređivanje od moderatora:

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,818
ima kruha ako ima prometa, uz sve ostalo, raspitaj se da li možeš dobiti od šumarije potrebnu količinu VMO, također i do tržišta zavisi, ako očekuješ da ćeš kupovati VMO po 40-40 eura za kubik a prodavati ga za 150-180 eura kao pevex...jako teško. Ali opet kažem, raspitaj se, istraži tržište, vidi koliki su ti ulozi...Sretno u svakom slučaju

Najnoviji postovi

Na vrh