• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem prskalica rau 440l, 3000kn

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Prodajem prskalicu rau 440 litara, grane 8m, spremnik kupljen novi prije 2 godine sa sifonom, pumpa originalna u odličnom stanju, grane dobre

Uz prskalicu dajem nove djelove, novi manometar, sva crijeva za zamjenu sa šelnama, sve mesingane dizne 04, nosače dizni

slike uskoro

cjena: 3000kn

kole

Član
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
146
kakva se pokazala ta šprica? dobra ili loša, pa... ?

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Šprica je odlična, sve radi na njoj, i manometar je dobar, al imam jedan novi zapakirani, pa bi dao uz nju, crijeva na njoj su dobra, i još mogu raditi bez problema, al kupio sam nova, da stavim, dizne su gore dobre, da mogu poslužiti, al imam potpuno nove, samo ih treba montirati, spremnik je stavljen novi prije 2 godine, ako se nevaram sa novim sifonom, pumpa je sada skinuta i u podrumu je, skidam ju svake godine, da nebi došlo do smrzavanja, pa prije montaže ispustim ulje i stavim novo unutra. A razlog prodaje je, da ću kupiti potpuno novu prskalicu, kada ovu prodam, ako neode, ja ove godine radim s njom. Prije kupnje moguća proba sa vodom.

Najnoviji postovi

Na vrh