• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Pšenica - sjetva/žetva 2014.-2015.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,665
Vidim da se još piše u staroj temi 2014, pa otvaram novu.
Ja jučer završio s prihranom: UREA 130 kg po jutru, ide bez problema do 8 sati, dok nepočne odmrzavat, a i do tada gdje stoji voda traktor propada.

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
530
Re: Pšenica 2015

ja krecem pocetkom 3 mjeseca...sa 200 kg po hektaru...ove godine idem na 3 put u prihranu

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,730

Imam ureu i kan. Bi li bilo pametno pomiješati pol-pol?
Za idući tjedan je prognoza za dosta kiše, a možda i malo snijega. Jel bolje prihraniti sutra ili pričekati do kraja idućeg tjedna? Imam malu površinu i možemo gnoj razbacati ručno.

djelac

Član
Tu od
9 Tra 2009
Poruka
530

Decki u kojel stadiju psenice je najbolje bacati prihranu...sijano je nekaj u 11 mjesecu a nekaj u 12...jos nije zatvorila rede

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Pošto su najavili duži period bez kiše, danas sam odlučio povući vodu iz pšenice da se tlo malo prosuši kroz tjedan dana da mogu u prihranu i pošpricati ju protiv korova.

Sijano je bilo 15.11. lijepo je poniko svuda, najgora je na ovom djelu gdje je stajala voda, ali hvala Bogu nije sva takva. Nadam se da bude i taj dio krenuo nekud sad kad krene i vegetacija.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh