• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Senzori

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,638
Treba mi ovakav kapacitivni senzor. Jel se moze staviti nekakav drugi? Tko ih drzi u Hr?

0793b7b310f6a1902ab372c0b90fbb19.jpg

88d77187366a0a0e02938d0cd5ddf5fa.jpg

Sluzi kao senzor napunjenosti bunkera u kombajnu.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,826
Tomo a kaj ih vi više nemate u ponudi?

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,638
Ovaj s ebaya je povoljan ako bi se mogao spojiti. Pitat cu elektricara. Ove cu nazvat sutra, valjda necu past na dupe od cijene.

tomo001

Član
Tu od
11 Pro 2012
Poruka
447
Imam, ali Schneiderove za koje mislim da su skuplji od IFM-a. Imam i par komada fi 30 na lageru.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,041
Ako se ne varam ovi proximity detektiraju samo metal,neznam na kojem principu to radi kod tebe na kombajnu,a kapacitivni detektiraju metale i nemetale,pa možda treba gledati kapacitivni..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,826
Varaš se. Postoje dvije vrste proximity senzora: induktivni i kapacitivni. Vanjska kućišta im mogu izgledati jednako, pa te to možda buni.
Induktivni senzori detektiraju promjenu magnetskog polja i zato reagiraju na metale.
Kapacitivni senzori detektiraju promjenu dielektričnosti materijala u blizini i zato reagiraju na nemetale. Na silosima i sličnim mjestima koriste se kapacitivni senzori.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,638
Pise na samom senzoru ali ovaj nije uslikao. Posto je isti broj vjerovatno je i taj kapacitivni.
Zvao sam PROEL i poslali su mi ponudu. Tako da cu od njih narucit dok se sastanem s novcima [emoji1]

Najnoviji postovi

Na vrh