• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Sijačica kukuruza Olt

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,910
Prodajem mehaničku sijačicu Olt , metalni mehanizam i metalne pločice , raznih debljina rupa , za grah , odlična , sije ko pneumatska , cijena 3200 kn , nije fixno , mob 098 929 5440

Zekson

Dobro znana faca
Tu od
26 Srp 2012
Poruka
516
Matija jesi li prodao sijačicu ?
I daj mi reci imaš možda kutije za gnojivo ?

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Za takvu sijačicu imam jednu dobru kutiju za sjeme, ako nekome treba, da nebacim

Zekson

Dobro znana faca
Tu od
26 Srp 2012
Poruka
516
Ajde javim ti jer je me je jedan kolega pital dal znam za jeftinu a dobru sijačicu za kukuruz a da je 4 reda ali on bi i sa kutijama za gnoj..
A daj mi reci ja sam videl na tvojim slikama da si ti sijal s kombinacijo rd+ sijačica kolko je ona teška i ak sije jel preskače kaj meni je bitno da je točno posijano netreba ko pneumatska ali da ne štopa i preskače jer ak bi ju ja kupil onda bi za rd ju kopčal jel to ide na rd od 2.5 metra kak sam ja računal moralo bi ić..i tak mi paše da je lagana nema više od kojih 250 kg .. ?

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,910
Kod te sijačice nema nikakvih preskakanja , nema štopanja ma ništa , ko pneumatika radi

gledaj kako je to ljepo posijano

na 2,5 m ide , sijao sam tako sad par godina , a ona ti je tih 200 -250 kg više nema sigurno

Zekson

Dobro znana faca
Tu od
26 Srp 2012
Poruka
516
Ajde javim ti kroz par dana ak ne prodaš moram vidjet kak sam prošel na obračunu s bikovima pa ak bude viška para čujemo se :p ....
I vidi se da je ljepo posijano znam da si več negdje napisal da sije ko pneumatska.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh