• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Šta smo radili danas 2

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
637
Evo da ne bi netko rekao da se to ne može. Trenutno sam na nekih 30m3 razbacanih. U zadnje vrijeme radim i po mraku, sa reflektorima. 2m3 u prikolici razbacam na oko 75 sadnica, radim sa alu lopatom za snijeg... Utovar i istovar sve sam 🫡
Kak si zadovoljan sa platoom?

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,616
Zasad je odličan i vrlo funkcionalan, samo traži težak traktor, znam zagrabiti da ga odmah propne.

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
637
Mislim da za takav priključak svi imaju posla. Puno je jednostavniji i korisniji od gajbe kakve svi po Zagorju imamo.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,125
Lijepo je vidjeti kad se omladina okupi. Ne moramo se bojati budućnosti kad imamo takvu mladež.:ppozdrav:
Jeeee, mladi su pri delu, ovo je fešta povodom martinja, tu sede glave vode glavnu riječ :ppozdrav:

Malo se šaliim, ali tuga i jad je gledati takve Zokijeve slike sa raznih okupljanja. Mladog nikog na slici.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,260
Gle. Šta god da im napravim. Nemaju vremena, ne zanima ih, ne stignu....
Organiziram od posjeta sajmovima, okruglih stolova, predavanja, radionica.

Znači kud je mladog u poljoprivredi malo, tud još vlada takva apatija i ne zanimanje da ne znam šta bi rekao

Najnoviji postovi

Na vrh