• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem T:Uslugu oranja

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
Znaci cim dode vrijeme trebam uslugu oranja...
Zagorje-Veliko Trgovisce

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Kolko ima toga i u kakvom je položaju površina, jel u brdu ili nizini, i dal zna bit veliko blato?

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
Pa sad je pretpostavljam premokro, treba pricekati...
U jarku je-nije jako neravno..
2000m2
Na jednom dijelu ima bagremovih mladica koje bi trebalo pocupati , ako ih ja prije ne rijesim
Uostalom dodes i vidis-tako je najsigurnije

Loncin

Član
Tu od
31 Kol 2011
Poruka
549
Hvala Bogu na strojevima, pa ja mlada zemska zeljna poljoprivrede se ne moram muciti s oranjem....

powershift

Dobro znana faca
Tu od
13 Stu 2007
Poruka
2,912
Tesko ces ovdje naci, za tako malu parcelu nece niko sad voziti stroj ni 10km, to je najbolje nekoga ko ti je blizu, sve ostalo ce ti biti preskupo,

whisper2311

Novi član
Tu od
21 Tra 2016
Poruka
1
Nova sam ovdje pa ne zelim otvarati novu temu zbog istog pitanja! Dakle ja sam u Zadru, nitko al bas bas nitko nema regan traktor , meni treba izorati 500 kvadrata za vrt.. Ako se slucajno nađe netko neka mi se javi! Et , hvala i sorry na upadu

Na vrh