• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

tomo826

tomo826

Novi član
Tu od
6 Lis 2015
Poruka
11
Pozdrav svim forumašima.

Toni iz Slunja. Nisam neki veliki poljoprivrednik, nešto malo zemlje što imam obrađujem tek toliko da se ima za vlastite potrebe, malo vrta, nešto voćnjaka, krumpir grah i tako to. No zato ima mehanizacije, IMT 539, motokultivator Labinprogres i moj ponos Tomo Vinković tv826.

Na forumu sam bio i ranije, no negdje sam zagubio korisničko ime i password, no nema veze, idemo ispočetka :icon_super:

Forum pratim dosta dugo, i našao sam dosta korisnih informacija, pa sam se odlučio registrirati da i ja koju informaciju podijelim i nekome možda pomognem

Hvala

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,949
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok tomo826, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Na vrh