• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem Traktorsko vitlo

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

gordan1982

Član
Tu od
30 Sij 2013
Poruka
366
Kupujem traktorsko vitlo(vinč) 4 - 4,5 tone za Vladimirca. Prednost imaju tvornička vitla i ona kućne izrade sa lamelom. Također i vitlo sa sajlom ima prednost. Ponude sa slikom u PP ili na mail : gordan.1982@hotmail.com

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Vitlo karas 4.5t novo dođe 6800kn sa pdv-om a bez računa 6200kn

gordan1982

Član
Tu od
30 Sij 2013
Poruka
366
Da,zvao sam ih jer sam vidio na Njuskalu cijenu 5,600. Kad sam nazvao,gospodja mi poslala ponudu i na kraju sa dostavom kosta 6,500 sa PDV-om. Nekuzim kak mogu prodavati bez cijene sa PDV-om. A cuo sam da i nisu bas neka kvaliteta ta vitla,a nesto skuplje ispadne Krpanovo vitlo kod Auto Horvata.

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Bio sam na sajmu i pričao sam sa čovjekom i kaže da može bez pdv-a,ubiti to je stvar dogovora sa jednim čovjekom se dogovorio za 6200kn bez pdv-a ali novce na ruke odma. Ako ideš na račun onda mora bit pdv. Mi smo sad na sajmu kupili 4.5t preko računa 6800kn
Ima čovjek u susjednom selu isto karasa 5t za sad bez greške zadovoljan je,jedino šta mu je puko lanac,a to je potrošni materijal. Ako misliš imat vitlo samo za sebe onda ti je ono dovoljno,a ako ideš u zaradu razmisli o nekom skupljem.
Zovi opet i traži Gorana,i reci da si bio na sajmu s njim te da ste govorili o cijeni za plačanje kešom na ruke bez pdv-a. Ili traži najjstarijeg gospodina,tak su meni rekli. Na sajmu sam sve preispitao samo sam se doma dogovorio sa tatom oko jačine vitla i preko telefona kupio.

sina

Član
Tu od
21 Ožu 2014
Poruka
150
Auto Horvat u Draganiću sigurno najjeftiniji...krpan 4T 6571 kn i besplatna dostava...kupio ja lani...

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
4t je malo slabo,i on je samo za malom 539,ako ga skopčaš na nekog od 50-60ks traktor potrgaš ga,krpan nije definitivno najjeftiniji,obišo sam sva moguča vitla na sajmu i krpan je u sredini sa cijena.

gordan1982

Član
Tu od
30 Sij 2013
Poruka
366
Dado121,problem je u traktoru,jer nemogu prikopcati 5 t vitlo,ako mi je traktor preslab.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
kod krpana ne možete kupiti , poslan budeš na auto horvat jer su oni dileri za ovo tržište

Posljednje uređivanje od moderatora:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Evo danas meni stigo stroj kupljen na sajmu.
DSC_1036.jpg

DSC_1037.jpg

Terat ću ga sa unijem 530

puknuti znaš onu jezik prije glave,nisam se sjetio :(

sina

Član
Tu od
21 Ožu 2014
Poruka
150
Krpan 4t ni nesmeš prikopčat na 60 ks traktor...treba uskladiti jedno s drugim...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh