• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

ugradnja motora

ljubomir

Novi član
Tu od
20 Ožu 2014
Poruka
28
pozdrav svima imam pitanje radi se o traktoru mc cormik d430 motor mi je rikno odlučio zamijenit motor izradio šasiu ugradio motor od fiata 40 ks ali spojnička osovina mi je kratka kako da ju produžim dali da metnem križ kardana ili gumene spojke hvala:

Zac540

Član
Tu od
10 Stu 2010
Poruka
604
Hmmm:icon_rolleyes: kolko kratka? Ne kužim baš kak bi ti povezao spojničku i motor sa križom kardana il tak nečim,pa spojnička mora uć u lamelu na milimetar i drugačiji spoj ne postoji. Il si ti uglavio i dodatni mjenjač sa tim motorom pa to hočeš sve skupa povezat na mjenjač traktora?

Pjero

Dobro znana faca
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,411
Trebalo bi napraviti novu spojničku osovinu, po novim mjerama.

ljubomir

Novi član
Tu od
20 Ožu 2014
Poruka
28
100 mm ili 10 cm nedostaje daudje u lamelu spojnička se šarafi na flanđu

Najnoviji postovi

Na vrh