• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zakup ili što napraviti?

flor

Novi član
Tu od
24 Srp 2023
Poruka
7
Pozdrav,
ovakvo je stanje, Dakle nasljedila sam u Slavoniji kuću s dvorištem,štalom i velikom oranicom.
Budući da imam troškova mjesečno,godišnje za održavanje,pada mi na pamet dati nekome u zakup. Tek toliko da pokrijem troškove.
Gledam po oglasnicima i nigdje baš ne pronalazim ništa slično,možda svega 10-ak oglasa za cijelu Slavoniju.
Što to znači? Nije traženo ili nema slobodnih zemljišta?
Pada mi na pamet dati odvojeno dio gdje je štala i dvorište,a zemljište odvojeno.
Moglo bi biti nekoj firmi za materijal,vozila ili slično da imaju gdje ostavit.
Štala možda da netko spremi sijeno,itd.Možda bi se čak našao netko da bi držao životinje.
Ima tko kakva iskustva ,savjet? Koliko bi mogla naplatiti mjesečno?
Samo nemojte reći da prodam,jer ne planiram prodavati

Lp

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,035
Što je to velika oranica?
Nekome je 1000m2 veliko,nekome je 20000m2 malo...
Probajte prvo sa prvim susjedom,već i da pokosi dvorište i drži ga urednim je ok.
Cijena kak se dogovorite..

Najnoviji postovi

Na vrh