• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem 50 eura 1kw maximalno 30kw vase zarade godisnje

Z

zlatar6

Guest
Evo ko je zainteresiran da iznajmi krov od kuce ili farme koja je osuncana cijeli dan, znaci krov se iznajmljuje na 14 godina, po jednom kw vam se placa 50 e godisnje ,maximum koliko se stavlja na vas krov ako kvadrati krova dopustaju je 30 kw, ako zelite sve novce odjedanput tad a se placa 60 posto od ukupne cijene.Krov treba biti orijentiran prema suncu treba imati gradevinsku dozvolu i nesmije biti nikakvog opterecenja u gruntovnici/katastru i Da nakon 14 godina svs prelazi u vase vlasnistvo ako koga jos sta interesira moze upitati.
 
Z

zlatar6

Guest
Da pojasni malo ....

Ovako Ne ulazete ni kune u ovo! Znaci ako imate krov odredene povrsine ugovor se sklapa na 14 godina, treba biti gradevinska i bez opterecenja u katastru/gruntovnici, zbog toga da ak je kakvo opterecenje ako bi dosli zaplijeniti zgradu da nebi zaplijenili i solarne panele na kuci.Racunamo znaci max 30kw x50 e to je 1500e godisnje x14 godina=21000 eura za 14 godina,ako se zeli sva lova odjedanput tad dobivate 60% od 21000 eura ,nakon 14 g vama ostaju paneli i kakva je to sad navlakusa, kad niste ulozili niti kune.
 

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,710
Sve dalje rješavajte na pm...
 
Na vrh