• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Adaptacija za suncokret

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
ako se nevaram, to je originalna adapcatija, jel može par slika bočnih limova i onog flaha dolje gdje se šarafe paprike, jer trenutno kod sebe ubacujem adaptaciju za suncokret, i isto imam takvu sa širokim i uskim paprikama

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
ako se nevaram, to je originalna adapcatija, jel može par slika bočnih limova i onog flaha dolje gdje se šarafe paprike, jer trenutno kod sebe ubacujem adaptaciju za suncokret, i isto imam takvu sa širokim i uskim paprikama

Uh, adaptacija nije postavljena na kombajn tako da ti ne mogu poslikati kako stoji, a da ti slikam ovako na ''suho'' mislim da ti neće puno pomoći ili?

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
ako nije problem, samo slika bočnih limova, i dužina te širina, to mi je dovoljno, jer njih bi rebao napraviti, to nisam dobio, a složio sam paprike kako je i kod tebe

jel kod tebe treba montirati 3 cilindar za hidrauliku??

TX75

Dobro znana faca
Tu od
5 Srp 2007
Poruka
1,272
ako nije problem, samo slika bočnih limova, i dužina te širina, to mi je dovoljno, jer njih bi rebao napraviti, to nisam dobio, a složio sam paprike kako je i kod tebe

jel kod tebe treba montirati 3 cilindar za hidrauliku??

Nije problem, poslikati ću.

Da ja imam montiran i 3 cilindar.
No može za silu i sa 2.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh