• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Agriplus

• Temu pokrenuo AGRIPLUS65
  • Datum prvog posta

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
hehe, kaj nisi odma rekal da si iz Mračina, tamo znam Tomičiće, Jurkoviće i Klokočki Mario koji se doselio kod mene podno Roganca...

moji korjeni su iz Toncic straze, Novigrad jelte....

:supz:

A

AGRIPLUS65

Guest
hehe, kaj nisi odma rekal da si iz Mračina, tamo znam Tomičiće, Jurkoviće i Klokočki Mario koji se doselio kod mene podno Roganca...

moji korjeni su iz Toncic straze, Novigrad jelte....

:supz:

dal poznas covika?
kadi jesi u toncici pri katicu ili pekiću?

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
sad sam bil kod covika, do -15 je rashladna tekucina u kileru . . .
rodni kraj mog starog ti je Perusicko brdo, blizu one petlje za izlaz sa autoputa...

a moji su dobri sa Katicima....
i Draganjcima iz Draganjske drage, hehe

A

AGRIPLUS65

Guest

nije problem u pauri neg u elektri,taj glasnik im struju direkno sa trafostanice na svoj ljetnikovac psebnim vodom pa nesmi previse se zamjerat elektri neg okrivit druge z elektrinu gresku(znaci zavlaci se elektri u dupe)ovu jesen su su otpojili visoki vod sa trafostanice od bezanov i spojili direkno na dalekovod zvecaj -jarce polje sad imaju problema s tim navodno da se zapalil izolator na stupu na tem spoju i oslo sve u k....

A

AGRIPLUS65

Guest
da se malo pokazem koda nesto radim
male pripreme za sadju malina
http://www.youtube.com/watch?v=bM1ISUTBfX0
a bilo posla i za jace snage
dsc00004.jpg

A

AGRIPLUS65

Guest
Meni liči na stolicu.Sedneš i misliš gde da sadiš :weedman:

mogal bi i leć, nisam znal kaj snjim i sjetil se pa ga zajaril na kamen i napravil stol na njivi ,jebiga nemogu zedan seno spremat.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
:rolfer::rolfer:

bježi pavur preko Dobre pa se ne javlja :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,947
bit će da je puhalo pa palo drvo na žice...:lol:

B

BAGERISTA

Guest
Ma nije ,,,ste strane je bija slab,,,i porozan korijen...................:lol::lol::lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ma znal sam ja da nisi ti, samo sam čekal da čujemo kaj je bilo :D
aj navrni na gemišt koji dan popodne

Na vrh