• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

al bandi

A

al bandi

Guest
Pozdrav svima, od danas sam ponosni clan vaseg foruma... Imam 49 godina iz Sombora sam - Srbija. Po zanimanju sam automehanicar, ali nedavno sam postao "tehnoloski visak" pa sam odlucio da se posvetim obradi baste povrsine 10 ari. Nije bas da sam totalni laik, ali svestan sam da puno stvari o poljoprivredi, posebno o poljomehanizaciji ne znam... Citajuci postove, vidim da ovde ima dosta ljudi koji "znaju zanat" pa se nadam da cete svoja iskustva podeliti sa mnom... Prvo sto me zanima su neki detalji oko motokultivatora koji sam nedavno nabavio; ali o tome na podforumu. Hvala na paznji.
 
A

al bandi

Guest
Zahvaljujem na dobrodoslici... Drago mi je biti u dobrom drustvu. pozdrav svima online.
 

Mrki88

Član
Tu od
17 Tra 2009
Poruka
882
hehehe... čitam, i nije mi jasno... učinilo mi se da piše SAMOBOR, a ja već mislio da nam se jedan kolega vratio...:mrgreen::prayer::prayer:
svejedno, dobrodošao na forum, Bundy... ;)
 

Najnoviji postovi

Na vrh