• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

AlenZg

  • Temu pokrenuo AlenZg
  • Datum prvog posta
A

AlenZg

Guest
Pozdrav,
Moje ime je Alen i dolazim iz Zagreba. Ne bavim se poljoprivredom kao izvorom prihoda jer sam zaposlen u jednoj firmi. Mali komadić zemlje od sveukupno 1 rali u našem vlasništvu i pola rali od susjeda obrađujemo kao izvor hrane za par kozica i dva pajceka.
Cijelokupni taj posao odrađuje oldtimerski Massey Ferguson MF35 iz 50-ih godina prošlog stoljeća.
Do sada je sve to bilo obrađivano od strane moga, nažalost nedavno preminulog, oca koji je bio u mirovini i koji je bio vičan tim poslovima
Iskustva baš i nemam u obradi zemlje, ali eto dođoh ovdje da naučim ponešto i da ako zapnem zatražim pomoć.
Za gore navedene životinjice se na tom malom dijelu zemlje siju tritikal i kukuruz.
Ono što očekujem od vas iskusnih ratatra je par riječi ili da me uputite na pravu adresu vezano za informacije oko oranja "na nutra" i "na van", zimskih brazda i takvih stvari.
Eto toliko od mene za sada.
Lijep pozdrav
 

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,800
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao AlenZg.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 
Na vrh