• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Araucana

ivanhecimovic

Aktivni član
Tu od
11 Ruj 2014
Poruka
688
Ja imam nekih domacih krizanih koje vjerojatno imaju njihove krvi jer nesu zelena jaja
 

Ante23

Aktivni član
Tu od
9 Lip 2018
Poruka
691
Nazalost sinoc sam donio jednu jedinku.. Bila je jako ratoborna prema drugim kokama skakala je po njima al danas su je pojele ima ranu veliku na ledima.. Koliko imam iskustva sa kanibalizmom vjerovatno ce krepati iako sam je odvoio
 

ivanhecimovic

Aktivni član
Tu od
11 Ruj 2014
Poruka
688
Ako prezivi kad ju budete pustali nazad namazite ju crnom kremom za cipele provjereno prestanu sa kanibalizmom ne pase im okus kreme valjda ili nešto, uglavnom to smo culi od jedne stare bake prije nekoliko godina kad su se i meni pilići cokali i prestali su.
 

Ante23

Aktivni član
Tu od
9 Lip 2018
Poruka
691
Probat cu, ali sumnjam da ce prezivjeti. Jel vama nekada prezivjela?
 

Zivina19

Član
Tu od
9 Velj 2019
Poruka
171
Meni retko kad dolazi do kanibalizma. Mislim da je bio jedan slucaj samo al sve je proslo dobro. Ako ti je za utehu prosle godine mi je lisica uhvatila kokosku i ogulila joj kozu sa desne strane. Nije uopste imala koze na grudima i desnoj nozi i prezivela lagano. Kako bi sam ne znam.
 

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,504
Primijetil sam da se rado kljucaju kad im nekaj fali. Moje očito žive predobro i jučer ujutro sam našel u kokošinjcu jednu tvrdu. Grahica, teška sigurno 5 kg. Vjerojatno infarkt.
 

Ante23

Aktivni član
Tu od
9 Lip 2018
Poruka
691
A ja nisam tamo stalno pa je tu problem, danas nema krvi. Ponasanje je normalno.. Ranu sam dezinficirao
 

Najnoviji postovi

Na vrh