• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Aron

Aron

Novi član
Tu od
9 Tra 2015
Poruka
1
Pozdrav

ja sam friški član na ovom forumu za koji već duže vrijeme bih imao samo pohvale, jer je vrlo imformativnog karaktera ali i vrlo pristojnih manira.

Imam mali posjed(par rali) u okolici Zagreba uglavnom brda i teška zemlja.
Uzgajam nešto stoke peradi i prehranjujem sam sebe.

Imam renault od 80 ps, osnovne priključke od kojih su neki diy i to je u osnovi to.

Volim prirodu i rad na zemlji iako to nije popularno na selu.

Eto crtica po crtica nekoliko crtica o meni.
P.S.
Ime aron sam odabrao zato (ako se tko pita) jer su izraelci u pustinji napravili oazu i ja im se divim zbog toga jer u Hrvatskoj se od oaze pokušava napraviti pustinja.
 

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
6,023
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Dobro nam došao Aron.


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Dobro nam dosel prijatel,ima nas par Don Kihota kaj se nedamo,nega straha kakva pustinja s tuliko vode, to sam lencine moreju zajebati,imamo mi silu kaj su momentalno v Zagrebu na odmoru(vec 8 mesecov).Treba ih sam usmjeriti na pravi pot i da vidis ,procvjetala bu lepa nasa, no vec pomali i sami kapiraju da ih neko izmotava.:icon_rofl:
 

Aron

Novi član
Tu od
9 Tra 2015
Poruka
1
Je je ima i Tuarega i svašta nešto ali Izraelci rade čuda od uzgoja bilja na pustinjskom području, to me se dojmilo. Za ostalo neznam previše i dovoljno mi je za usporedbu ustrajnosti i volje te pogotovo odnosa prema zemlji i poljoprivredi da ne velim domovini tradiciji i želji za opstankom i ili identiteta i suverenog progresivnog održivog razvoja...
Šalom.,.,Salam.,.,. da ne filozofiram puno ni sim ni tam
to sam uzeo kao primjer.
 

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Tak @Aron, ne daj da te ovi smutljivci zezaju. To su ti zajebnti, stara konjeta, oni sve znaju i ništ ne vide. Ne brigaj, sam laju, ne grizu - nisu oni ko ja.
Ajd de se prisjetimo negdašnje tradicije, dok smo svakom novom članu govorili - dobrodošao.
Dobrodošao Aron.
Koji nik,,,,,:(hi):
 

Najnoviji postovi

Na vrh