Attila kaže:
Hvala puno na lijepim rečima, Grofe! Živ ti meni bio!
Inače sam Mađar po nacionalnosti, no ne brini, razumio sam što si htio reći!

Također moram priznati da sam na srpskome forumu banovan jerbo tamo nema mista za moju vrstu humora. Jedino za onu vrstu koja vrijeđa i nipodoštava drugoga, kako su i samnom radili. To je dozvoljeno...
No, svejedno. Ovdje ću se trudit da nikom ne stanem na žulj i nadam se da ćemo se lijepo slagat i postat dobre kolege.
Mlogo sam zadovoljan vašim forumom i prvi dojam o ljudima ovdje mi je veoma pozitivan! A to je čini mi se najbitnije - da su ljudi dobri! Hvala vam svima što ste me tako brzo prihvatili! :mrgreen:
., ej!., novi forumašu - mladiću!., ma ja sam totalno blesav čovik., Srbi, ja i ATILA!!!???., eh!., tako ti je to!, kada je jezik i prsti brži od mozga., ali nema veze., fala dragome Bogu! da ti nisi neki zadrti i ljut čovik!, pa se nisi name odma naljutil., vjeruj!., ni mi bila nikakova namjera da te na bilo kaj način povredim., kako tebe, tako ni bilo koga., ma ok-e., ma i VI Madajri ste ok-e!!!..., volite se šalit, vridni ste, pedantni, uredni, imate odlično povrće., pogotovo papriku crvenu i kobasice,... puno sam puti bil u Madji sa obitelji., točnije u "Naćkanjiži"., oprosti, mislim da se tako zove?., a i Madjarski jezik mi je dosta težak., ma ne samo ON!!!., već svi jezici., divanim samo Ličkim i služim se dobro sa Hrvatskim!!!., hahaha,...
., i svakako da dodam ovo., drago mi je kada mladi ljudi i naraštaji oćedu delat!!!., to svakako cijenim i poštivam., a koliko vidim iz tvoga pisma i ti si takov., pa svaka čast., sretno ti!...
aj Bog!., čitamo se.,
p.s. kako si napisal u mome postu?!., nas dva smo plemići!., plemenitoga roda!., plave krvi!., moj pradjed bil je; KOVAČ., /sa mamine strane!/., zato me svi zovedu KOVAČ!., /sa tatine strane!., moj šukundjed bil je; GROF!!!., moja šira obitelj dosta često ističe to grofofsko plemstvo - titulu!., a ja pomalo kradem., ali smao zasad "bezvezne" titule pa me i zbog toga prozivadu moji najmiliji!!!., ah!., dobro jim budi!!!...