• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Autodijagnostika preporuka

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
Ima li netko iskustva s nekom jeftinijom auto dijagnostikom, trebam preporuku.
Trebala bi imati mogućnost dvosmjerne komunikacije s vozilom, trenutno sam blizu da kupim XTOOL Anyscan A30M ali ako ima drugih prijedloga slobodno napišite.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
A ja mislio da baš tipsku dijagnostiku tražiš

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,128
Pokazuje koja je greska, mozes ih ponistiti.
Kosta neku sicu na webu.
Program je free za mobitel i zove se Torque lite

Prilozi

• 17173512636557682459436054351942.jpg
    17173512636557682459436054351942.jpg
    17 KB · Pregleda: 17

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
3,914
Pokazuje koja je greska, mozes ih ponistiti.
Kosta neku sicu na webu.
Program je free za mobitel i zove se Torque lite
Isto to i ja koristim već cca. 10 godina i zadovoljan sam..

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
Kupio sam nešto slično, radi sa Torque aplikacijom i drugim univerzalnim aplikacijama, al razmišljam o nečem moćnijem s čime bi se dale raditi i modifikacije postavki.

Elm327-Bluetooth-OBD2-V1-5-Elm-327-V-1-5-OBD-2-Car-Diagnostic-Tool-Scanner.jpg_640x640.jpg_.jpg

Luka93

Aktivni član
Tu od
14 Lip 2020
Poruka
133
Ako želiš preko mobitela onda OBDeleven.
Top proizvod.
Ja ga koristim za VAG grupaciju, a odnedavno funkcionira i za BMW i Toyotu.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,128
Ponavljam.... nije bitan hardver nego softver.

Ove sve djidjemidje sa touchscreenom i ne znam čime su samo to da imaš all in one.
Ako imaš dobar softver, ELM 327 ti je sasvim dovoljan jer je to samo interface, tj. priključak, a softver radi sve drugo

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
Ponavljam.... nije bitan hardver nego softver.

Ove sve djidjemidje sa touchscreenom i ne znam čime su samo to da imaš all in one.
Ako imaš dobar softver, ELM 327 ti je sasvim dovoljan jer je to samo interface, tj. priključak, a softver radi sve drugo
Bitan je hardware, ovi jeftilen obd2 priključci nemaju pristup svim modulima.

Launch je zvijer, no nije mi jasno kako se spajaš na njihov server s obzirom da je ovo s Aliexpressa.

mirko bosanac 1

Aktivni član
Tu od
5 Sij 2013
Poruka
421
Ovaj ima softver u sebi a povezujem se u autu normalno sa kablom avako neki novi progam dodze u roku 2 godine meni dodze kad se spojim na kucni Internet a ovaj ode od mene prijatelj hoce da ga uzme a ja uuimam sebi drugi malo bolji i skuplji

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,538
Nije mi jasno kaj će vam dijagnostike ,ak niste mehaničari? Za brisanje grešaka? To nije rješenje. Ja sam pred godinu dana isto to tražil. I došao do zaklijučka da auto ne valja. Odustao od dijagnostike i vratio liku auto pa nek on ima pred nosom božične lampice.

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
Sam svoj mehaničar, dosta toga možeš odraditi ako imaš solidnu dijagnostiku, npr detekciju i promjenu abs senzora, injektora, bobine itd...

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
Resetiranje servisnog intervala ako si sam napraviš promjenu ulja i filtera..

Najnoviji postovi

Na vrh