• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Berač sip kk30

borna92v

Član
Tu od
23 Sij 2013
Poruka
648
Prodajem berač za kukuruz, sip kk30, berač je u odličnom stanju. Radio na vlastitom gospodarstvu 10 rali godišnje. Na beraču su promjenjeni valjci na komušarskom stolu, gume iznad valjaka, prsti na valjcima, noževi na frezi, remeni na frezi, lageri na komušarskom stolu, uvlačni lanci i lančanici na hederu, kratka pogonska osovina i lager na njoj i glavni pogonski lanac. Berač je u top stanju i vrijedi ga pogledati. razlog prodaje je kupnja dvorednog. berač je bio garažiran. Nema slika jer ih neznam postavit, šaljem slike mms-om. okolica Velike Gorice, telefon: 099 21 36 405,

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,684
Fali cijena.
Pošalji mi slike MMS-om, pa ti ih postavim u oglas.

borna92v

Član
Tu od
23 Sij 2013
Poruka
648
Sorry zuril sam se na poslu pa sam zaboravil cijenu.. slike ti sutra poseljem

Cijena 16 000kn, nije fiksno

Najnoviji postovi

Na vrh