• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Berači kukuruza

zeko1982

Član
Tu od
2 Ruj 2016
Poruka
139
Re: berac kukuruza

Ako imas novca, svakako preporucam tornado 40. Od potrosnih djelova imas standardno gumene valjka, nozevi na tarupu, svi lanci i remenje od tarupa, lancanici... Gumene lopatice u elevatoru, stanje hidraulicnih crijeva, i gume...

Neka te blijeda boja ne brine ako naidjes na izblijedjeli berac, posto puno beraca stoji u supi bez vrata i tokom cijele godine ga pece sunce i boja mora biti blijeda.

Ja sam prije tjedan dana kupio 40-ku u vrlo dobrom i ocuvanom stanju za 3700€ 1995.g. a sad je cjena jos i veca, jer je berba pocela.
Sad je cjena preko 5000e

stefan412

Novi član
Tu od
3 Velj 2025
Poruka
1
Pozdrav, drugari. Treba mi sugestija od vas. Imam u ponudi dva beraca za kupovinu, z214s i z216. Oba su 3200, s tim da mi je 214s na 15km a 216 na 70. Navodno su oba remontovana pred proslu sezonu. Sta se vise isplati i da li uopste vrede te novce? Hvala.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,645
Ja bih kupio 216,, imam 214,, nisam nikad vidio uživo 216,, al kako sam vidio na internetu on ima šest komušački valjaka,, dok 214 ima četiri,, plus ima ventilator dak 214 nema ,,,e sad treba pogledati i ostale detalje,,

Najnoviji postovi

Na vrh