• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Prodajem Brašno - razne sorte :)

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
Primamo narudžbe za brašno slijedecih vrsta i modela:
-pšenično bijelo - 8 kn/kg
-pšenično crno - 8 kn/kg
-pšenično integralno - 10 kn/kg.

-pirovo bijelo - 10 kn/kg
-pirovo crno - 10 kn/kg
-pirovo integralno - 15 kn/kg.

-heljda integralno - 20 kn/kg - dolazi tek u jesen, nakon žetve.

Kontakt na broj 031/333-542.
Nalazimo se u Đakovu, može se dogovoriti i dostava i slanje.
Za veće kolicine moguće dogovor oko cijene. Također, može se dogovoriti i usluga mljevenja, 2 kn/kg, minimalnom 20 kg.

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
Samo ako preko poste narucis [emoji14]

Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
Znaci bas si se ozbiljno uhvatio...?!...svaka cast
Moji mlinovi jos stoju, jos ih nisam smonitrao...
Jel mlijes na isti mlin crno i bjelo?

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
A imamo svoju sirovinu i svoj mlin, pa ćemo vidit oće bit što od toga. Treba probat. Iako mi se čini da neće bit neke velike sreće od toga. Svi hvale brašno, svima je super, ali da im ispečeš kruh i doneseš doma.
Sve je na isti mlin. Samo različiti ispusti.
Zapravo, mislio sam kupit od rođaka još jedan mlin samo za integralno, ali mislim da nema od toga ništa.
I ljuštilicu sam gledao, samo nema smisla. Da kupim stroj koji će me izaći 2000 eur, a da mi godišnje zaradi 200 eur?

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
da...imam ja ljustilicu i 2 mina...
ali sve stoji ne slozeno, trenutno radim vanka...a mozda i slozim uskoro, nekako me vuce zelja...
ja imam isto 2 ispusta na situ...isto mi je receno za crno i bjelo.
ali kako ja nemam iskustva sa mlivenjem, a nesto sam citao...nisam bas siguran jel to tako funkcionira.
Ima par caka kod toga mlivenja, mene to bas zanima...ali ne mogu govorit konkrtno dok ne probam

itp

Aktivni član
Tu od
12 Svi 2008
Poruka
1,902
Probaj, pa ces vidit :)
Nije to bas toliko komplicirano.
Ti si u velikoj prednosti, tebi je Split pod nosom, mislim da neces imat problema s plasmanom.

Najnoviji postovi

Na vrh