• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Bro

Bbrroo

Novi član
Tu od
14 Stu 2017
Poruka
5
Najkrace :

Imam mali vocnjak samo za svoje potrebe.
Rešio sam da kao hobi i zanimaciju kada odem u selo pored vocnjaka
imama malo malina i vinograda. A onda mi se rodila ideja da samo za sebe
uzgajam i krompir i luk i nista vise.

Muci me probelm sa mehanizacijom. Laik sam i ne basta mi mehanika,
ali imam volje da radim uz uzivanje, kao sto sam naveo.

Imam batuje kosacicu sa UMO 8 motorim koja me zeza i treba da je kvalitetno popravim. Imam i prskalicu motornu, od 60 litara italijanska je pumpa i ona radi super, ne urekli je. Planiram da kupim i jednu manju frezu ali to cu kada resim problem sa kosacicom. Tu izcitavam samo teme.

Znaci od mene se moze ocekivati da zapitkujem i mogu pomalo nesto reci oko voca a najvise oko pecenja rakije od sljive.

Pozdrav !

zaja

Administrator
Osoblje foruma
Tu od
16 Tra 2007
Poruka
1,951
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav Bbrroo, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
Najkrace :

Imam mali vocnjak samo za svoje potrebe.
Rešio sam da kao hobi i zanimaciju kada odem u selo pored vocnjaka
imama malo malina i vinograda. A onda mi se rodila ideja da samo za sebe
uzgajam i krompir i luk i nista vise.

Muci me probelm sa mehanizacijom. Laik sam i ne basta mi mehanika,
ali imam volje da radim uz uzivanje, kao sto sam naveo.

Imam batuje kosacicu sa UMO 8 motorim koja me zeza i treba da je kvalitetno popravim. Imam i prskalicu motornu, od 60 litara italijanska je pumpa i ona radi super, ne urekli je. Planiram da kupim i jednu manju frezu ali to cu kada resim problem sa kosacicom. Tu izcitavam samo teme.

Znaci od mene se moze ocekivati da zapitkujem i mogu pomalo nesto reci oko voca a najvise oko pecenja rakije od sljive.

Pozdrav !

Onda se vidimo na Povrćarstvu.
Dobrodošao.

Najnoviji postovi

Na vrh