• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

bubamara

bubamara

Novi član
Tu od
8 Stu 2014
Poruka
1
Zovem se Ana i živim u okolici Zadra , tata se odlučio kupiti par romanovskih ovčica, pa mu pomažem. Sve je to novo za nas pošto se nikad nismo bavili ovčarstvom. Pošto sam nova na forumu želim Vas sve pozdraviti, već sam čitala po forumu ima jako puno iskusnih i dobrih ljudi čiji su mi savjeti već na neki način pomogli.
Ovčice imamo tek neka 2 mjeseca. Već su se 3 ojanjile, susreli smo se sa svakojakim problemima...ali to je sada iza nas.
Ovim putem prilikom predstavljanja molim za savijet - znam da se u prvih par dana nakon janjenja treba dati injekcija malim janjcima Tokoselen prilikom prvog janjenja zvali smo veterinara koji je dao injekciju, sad bi trebalo dati injekcije i drugim janjcima zvali smo veterinara kaže da to sami damo. E sad panika niko od nas nije ni držao injekciju u rukama. Molim Vas ako netko ima iskustva, kakav savjet?

Unaprijed zahvalna
lp

Ana
 

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
6,021
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav bubamara, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!


p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.
 

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Dobro nam dosla,evo i ja sam friski a za inekciju ti nebrem pomoci jer se toga vraga bojim.:(whew):
 
Na vrh