• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Buče (bundeve)

• Temu pokrenuo krx pozega
  • Datum prvog posta

johndoe

Član
Tu od
25 Velj 2023
Poruka
38
I moje su bile malo šarene, al na tavanu su dozorile do kraja.. mi smo ih morali još prije 3 tjedna pobrati sve jer su bile čiste, bez drača, pa ih je sunce počelo pržiti s gornje strane

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,692
I onda domoljubi skaću na zadnje noge kad predsjednik kaže da je HR slučajna država. Ti moraš urediti svoju parcelu gdje je ambrozija među tikvama,a kod nas državna parcela HŽ na oranicu koju sam ja radio navažali tucanik od pruge,i kad su ga potrošili.poravnali parcelu i ostavili..Ambrozija po 3 metra visine..za njih nema opmonene niti roka.

Najnoviji postovi

Na vrh