• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

čiča svaka čast za izradi krunjača kuruze

draza

Aktivni član
Tu od
23 Stu 2013
Poruka
347
Za krunjenje kukuruza da, ali ne i za cepač drva. Ne daj Bože da na takvom cepaču prepoloviti trupce jer može bukvalno ruku da pljesne tj. poravna.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Mislim da na oklaskima ostaje previše zrnja, kao na mojoj ručnoj OTL Osijek (ona na 3 noge). Jel to tak i na originalnim?

Ispod drva bi trebal podložiti komad fosne i spriječil bi vrtenje. Drugi je problem kaj je sveder prilično loše izveden pa ne širi dosta drvo. Inače nisam pristaša kalanja sa špičastim svedrom i nikad si ga ne bi priuštil.

reider

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2012
Poruka
854
Kako na ručnoj OLT Osijek.? Nema motora?
Imam ja kombinirko motorno OLT. A i za njom ostaje pomalo zrnja. Dokrajčiim ručno. sad kukuruz ne sadim, al mi storže prodao komšija, pa je stroj opet u pokretu...

Sa svedrima odsvetujem svima bilokakve poslove.LP

Najnoviji postovi

Na vrh