• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

cijena kukuruza 2009

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
čujem da je cijena kukuruzu porasla na nekih 78 lipa za kilogram,kod mene u selu još uvijek ima kukuruza u polju jer su ljudi rekli da ga nedaju po 62 lipe.izgleda da ću uskoro morati paliti kombajn :D

J

johndeere

Guest
pozdrav kolege ratari...

prijatelj mi je malo prije posloa link na ovu stranicu

http://vrt-bj.hr/

evo nešto se pokrenulo sa cijenom kukuruza
ova firma kupuje po 0,90kn/kg...
ima li ko neke druge informacije!!!

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
bratić još uvijek ima kukuruza na njivi morat ću mu dati ovu informaciju.

tatar

Član
Tu od
16 Ruj 2009
Poruka
454
Vrt kupuje kukuruz iz vlastitog silosa 0,90+pdv kompenzacija sjemenski kukuruz
iz drugih silosa 0,80+pdv komp. sj kukuruz
za gotovinu iz svog silosa 0,80+pdv

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Kakvu cijenu očekujete ove godine?
A kakav prinos po hektaru očekujete?
hvala

Jaga

Član
Tu od
28 Velj 2009
Poruka
330
1.5 kn bi meni pasalo! Moguće da i bude nakon ove dvije poplave! Svugdje sranja.

dino

Aktivni član
Tu od
22 Ožu 2009
Poruka
1,500
Sirovog,svježeg,ovogodišnjeg kukuruza misliš?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,534
Imam ja oko 6,5 toni lanjskoga za prodati (za keš, jer nisam u sustavu PDV-a), isključivo s dostavom.
Ak je netko zainteresiran, nek se javi.

Jaga

Član
Tu od
28 Velj 2009
Poruka
330
Kod mene ovi što s kamionima voze kukuruz, ječam i zob prodaju za 150 do 180 kn 100 kg. Meni je to puno. Ali takva je cijena.

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Po Bjelovaru i okolici kruze price da ce se novo zrno otkupljivati od 80lp do 1,05kn s polja sto bi bilo oko 1-1,2kn/kg standardne kvalitete. Kazem to su sve samo glasine

M

minajo

Guest
U mom kraju cijena kukuruza trenutna 1,10kn s tendencijom rasta. Konkretno Vupik otkupljuje po toj cijeni. Soja je 2,25kn dok je suncokret 2,55kn.

Jaga

Član
Tu od
28 Velj 2009
Poruka
330
Zagorje

1,70 kn u selu, a prekupci doma voze po 2,00 kn. Na ljeto bu 2,5 kn.

thompsonzfa

Član
Tu od
20 Ožu 2009
Poruka
238
Gdje se može prodati po toj cijeni? Ja sam prodao nešto po 150 uvrećano, mislim da te priče o 2 ili 2,5 kn za kilu baš i ne drže vodu, ustvari brzo ćemo saznati! :gitarist:

bornakutina

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2010
Poruka
1,194
Gdje se može prodati po toj cijeni? Ja sam prodao nešto po 150 uvrećano, mislim da te priče o 2 ili 2,5 kn za kilu baš i ne drže vodu, ustvari brzo ćemo saznati! :gitarist:

a cuj to je vjerovatno cijena za jednu ili dvije vrece ak ti netko bude dosao po 2 tone ili tonu onda ce ti bit cijena tih 160 kuna jos kad vrece kupis onda si vec i na 150 mozda i manje

Najnoviji postovi

Na vrh