• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cijene na tržnicama

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,085
Nisam dugo, pa novi update
Paradajz 4 eura
PAprika 4 eura
Cikla 3 eura
Poriluk 5 eura
Feferoni 10 eura
Tikvice 3 eura
Mrkva 3 eura
Parlidžani 3 eura

Sve u svemu, otprilike na istom nivou, osim paprike i paradajza koji su ipak kod mene skuplji za euro po kg. Za nekakvo opravdanje, papriku na više od 20 kila spustim na 3 eura, a domaći paradajz šverceri oko mene prodaju po 5 eura. Nije dobro, nikako nije dobro... Suša me je dobro ošinula na proizvodnji na otvorenom, i napad srna je ubrao 1000 kila salate ciljane za Veliku gospu, ali opet ćemo izgurati godinu.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,760
To vi komentarišete što tu robu ne proizvodite,, haloooo, probajte tu radnju raditi na veliko, onda vas budem pitao,,, kakve su vam cijene,,,
Nemogu da razumijem kolege na forumu,, kritikuju cijene drugih proizvođača,, pa dajte,, tu istu robu proizvedite,, i onda budite konkurencija,, eee pitam se baš,,

Najnoviji postovi

Na vrh