I da nastavim, to se događalo prije nekih 2-3 tjedna, kad sam ja čistio tu nijivu. Dok sam ja i moji prijatelji čištili tu njivu došao je tip(Božidar) kojeg se smatra vlasnikom te susjedne parcerle na kojoj raste taj korov, bio je tamo moj djed koji zna među, i oni dva su se dogovorili da ja ta međa di je, isto tako smo se dogovorili da mogu posječ grane koje i mogu jer vise na moj teren, i taj tip(Božidar) je reko da mogu posječ još još neke topole koje su 1-1.5m od međe kako mi nebi zaklanjale sunce, i još nekoliko hrastova možda 5kom promjrera max 15-20 cm koji su bili oko 1 m od međe i toga je bilo oko 1m3 ako i toliko ali recimo da je max 2m3.Topole sam ostavio ja tamo na nijivi jer sam mislio doč po njih drugi dan a hrastove sam uzeo kuči, da bi nakon nekog vremena nečak ( Josip)od Božidara došao do mene koji živi 20km od tog mjesta u gradu, u stanu i tražio od mene da ja njemu platim 10m3 drva , ili da i posadim nazad ili to riješit preko suda, taj nečak(Josip) je sredio papire starom Božidaru oko 80god da je neuračunljiv(jer taj Božidar nema pomaka i takoko Josip dobiva sve kad se ovaj preseli malo više), i kaže da on(Božidar) meni nije mogao dozvolit sječu toga, a stari Božidar je reko meni pred svjedocima da mogu posječ sve jer da on ionako ima dosta drva za ložit i da bi bilo OK kad bi to neko počisti......i ja malo čačakao po netu u našao da je vlasnik tog zemljišta neka žena koja nema nikakve veze sa tim ljudima, a ti ljudi su u posjedu tog zemlišta 1/2 Božidar i 1/2 mama od Josipa,.......... i žašto je sve to tako ja sam kao iz bolje stoječe obitelji a taj Josip nije mrdnuo prstom u svojih 50 godina, mozak mu je još ko nov, nerazvijen jer ga nije upotreblajvao, ali je vidio priliku da pokuša izvuč 3000-4000kn........da znam smiješno je to kad neko želi sa najboljom namjerom nešto uradit, pa završi na sudu kako ču najverovatnije ja!!!!i to za neku sitnu lovu....