M
mićo
Guest
Pozdrav forumaši.Stari mi je u planu da kupi neki claasov kombajn pa ako tko ima iskustva sa tim kombajnima volio bih da mi date par savjeta oko tog kombajna dobre i loše strane,dijelovi i tako
de nemoj me prepadat pa i mi htjeli nekog lexion ako ne nađemo dominatoraMoj Tata ima Claas Lexion 560 i nije zadovoljan kupljen je polovan 2008 sve do danas nije radio ni 100 sati stalno je u kvaru i ne znamo sta raditi ocemo da ga prodamo ali sta da vam kazem. Il smo mi take srece ili je nemamo uopce
inace kombaj je 2004 godiste
poslednja zetva prosle godine
losa slika ali se bar malo vidi
http://imageshack.us/photo/my-images/6/22442053.jpg/
Pozdrav forumaši.Stari mi je u planu da kupi neki claasov kombajn pa ako tko ima iskustva sa tim kombajnima volio bih da mi date par savjeta oko tog kombajna dobre i loše strane,dijelovi i tako
Jel tko ima kakva iskustva ili zna što o dominatoru 106
nemaju visoku cijenu pa razmišljam o kupnji
Pozdrav...mi smo kupili Dominator 85 koji nema mjenjac za rikverc vec se smijer kretanja (napred-nazad) mijenja na kvacilu...ali imamo problema s tim, malo radi pa vise nece..dal ima neka fora s tim u nacinu saltanja ili je nesto nesipravno?ja sam imal clas dominator 85 i bil sam prezadovoljan z njim ..imal sam neke sitnice koje su me zezale ..varijator sam moral mijenjati...i nisam stavlal orginal remene i gumice pa me zato zezalo ..i sad mi je žal kaj sam ga prodal...al u skoroj budučnosti planiram opet kupit neki kombajn i mislim da bu opet clas..gle koji god model kupiš mislim da neces pogriješiti jer su odlični kombajni..