• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Claas Xerion 3300 TRAC

J

Jadranko

Guest
mali je mrak :lol: :lol: :lol:

ima duple kotace marke schaad iz ch.tako velike kotace ne pravi niti jedna firma koliko znam nego samo oni..

Marko355

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,609
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
opet sam odma skužio schaad dupljake!!!!!!!!!!

Majke ti kako je traktor zakon, a ono izaaaaa :shock: :shock: :shock:

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,692
Onaj podrivač iza,,,čija je to proizvodnja??da nije od Mr. Cret možda? :|

Z

zrine892

Guest
swizach kaže:

jest..to je Cretov podrivač...izgleda dobro samo da je valjak iza i to bi bilo to...

L

Lois Lane

Guest
Meni izgleda kao zvijer iz horor filmova, kao neka gigantska buba sa pipcima :D

J

japa

Guest
nije neki ljepotan ali to se ni ne očekuje od takvog traktora. Glavno da je funkcionalan

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,692
zrine892 kaže:
swizach kaže:

jest..to je Cretov podrivač...izgleda dobro samo da je valjak iza i to bi bilo to...

izgleda izgleda,,,,ali nije bas,,,znam 3 covjeka sto imaju njegove prikljucke+ja četvrti,,,svaki put mu se spomene mama,,,a kutjevo d.d. je kupilo od njega plug rigoler,,,i oni mu često spominju mamu naime taj je plug 2 puta puco na gredi,,,

Z

zrine892

Guest
zanimljivo....susjed je kupio pluga od njih...za sada je zadovoljan...tako da ne spominje mamicu ;)

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
wooow kako je to extra koji trektoriali koja cijena uh ali sve u svema čista desetka

Najnoviji postovi

Na vrh