• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Claas

• Temu pokrenuo Simon1980
  • Datum prvog posta

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
739
i ja trazim neki rabljeni traktor 120-130 konja i da ima prednji utovarivac . Do 60000€ . Kaj ima loših traktora već smo obišli pola hrvatske uzduž i poprek 😁😁 .
Kada bi kupovao traktor za toliku lovu - onda bi se još samo malo rastegnuo i gledao novo.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,478
Kak bi rekel Dudek : Je tetec, či je krava stvarno tak dobra, ja ju sejeno nebi prodal 🤭

• Haha
Reactions: ZJ

miha55

Aktivni član
Tu od
17 Lis 2015
Poruka
106
Pozdrav ljudi
Ima neka dobra dusa da pogleda oglas i kaze sta misli o traktoru?

Gledali smo ga, dobro se cini
Motor lijepo radi, ne puse na iberlauf, ne dimi crno, lijepo se salta, ima lufta na rukama hidraulike, ehr nesto steka, struja nije bas uredna ne radi stop, slini ulje na semeringu kod pogona i gume treba prve nove

Sta kazete?
Ja sam bil kod njega kad je taj traktor dopeljan jer smo dosli gledat MF 390T kojeg je tad prodaval i kad sam ga pital jel taj na prodaju odgovoril je da jos nije jer ima problem sa getribom da kad to otklone onda bude😬

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
64
Ja sam bil kod njega kad je taj traktor dopeljan jer smo dosli gledat MF 390T kojeg je tad prodaval i kad sam ga pital jel taj na prodaju odgovoril je da jos nije jer ima problem sa getribom da kad to otklone onda bude😬
Sad si me stavil u brige, bolje da mi to nisi napisal 🤣
Vec sam s jednom nogom bil na kupnji.

Sad se super vozi i salta, pa je pitanje kakav je bil problem s getribom i ak je stvarno popravljeno za vijeke vjekova ili samo tolko popravljeno da se proda.
🧐

Najnoviji postovi

Na vrh