• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

članstvo u HPK

goran007

Član
Premium
Tu od
12 Sij 2014
Poruka
93
pozz,,
već drugu godinu dobivam racun za članarinu od Hrvatske poljoprivredne komore,,
a nisam nikad trazio članstvo niti potpisao šta ,,
i ne želim to plaćati ...
zna li netko šta više o tome?
hvala

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,119
Nije mi jasno zbog čega se radi problem u plaćanju članarine od 9,60 eura godišnje, a ne postavlja se pitanje što se dobiva ili se može dobiti učlanjenjem u HPK? Za sada se ne dobiva ništa jer HPK ne štiti svoje članove, ali se može dobiti puno ako će HPK biti na strani poljoprivrednika, a ne na strani vladajuće partije. Kako to promijeniti? Novi izbori su na pragu. Izabrati ljude koji će zastupati članstvo. Kako to postići? Nikako jer je 140.000 članova HPK (toliko je otrilike registriranih OPG-ova) anemično i nebi se šteli mešati.

goran007

Član
Premium
Tu od
12 Sij 2014
Poruka
93
nije problem 9 eura ,,
ali nit znam od kad sam član ,,nit šta imam od toga potencijalno...
ovak samo stigne račun da platimo,,
a pojma ne znam za što ....
nit sam imao kakve "vajde"od te komore..
znači obavezno je plaćati tu članarinu?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,119
Na žalost zakonska je obveza da se članarina plati bez obzira što nitko nije pitao da li želimo biti članovi ili ne.

Najnoviji postovi

Na vrh