• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Codec motori

vica

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
3,400
to su u pitanju sigurno kopije motora kineske proizvodnje. ovaj motor GH 160 je benzinac koliko vidim a sama cena ti kaze koji je kvalitet u pitanju. dokle radi radi posle kontejner. e sad honin motor neznam koji je fabricki ugradjivan jer ima vise vrsta. kod nekih je izvedena remenica sa bregaste osovine a kod nekih direkt sa radilice. razlike u obrtajima ce biti malo problem verovatno jer mislim da kod ovih kineza je sa radilice i morace se proveriti zbog odnosa u prenosu.
 

jurek

Dobro znana faca
Tu od
6 Srp 2013
Poruka
670
Ja živim relativno blizu te firme koja to prodaje i prije par godina sam kupil motornu pilu codec yd7200. Nije bila baš puno jeftinija od stihla 038 kojega je dotična kopija. Kupil sam ju samo zbog toga jer sam dobil na rate. Nikad više!!! Trošila je ko tenk. Bila je ok nekih godinu dana, a poslije se doslovno počela raspadat. Ispadali vijci, raspal se starter, riknul karburator. Obično kinesko smeće.
 

hodor

Dobro znana faca
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
1,750
homer-simpson-facepalm-493.jpg

Znam njihove cijene, ali nisam mislio da postoji netko tko to kupuje....:icon_toilet:
 

jurek

Dobro znana faca
Tu od
6 Srp 2013
Poruka
670
Trebali su ih nazvati Codrek!

@hodor
Kupuju ljudi itekak. Barem u mojem kraju jih ima dosta. Kvarovi kojekakvi. Na 4taktnim se preglođu plehnate vodilice podizača ventila, goriju ventili ko da su od vrbovine i ostale klasične kineske boljke.
 
Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh