• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cukec

cukec

Novi član
Tu od
4 Velj 2017
Poruka
0
Zdravo. Zovem se Matija, imam 25 g, dolazim iz Ludbrega. Iz poljoprivredne sam obitrlji, imamo manje više za sebe, 3 traktora, dosta mehanizacije, hrani se stoka, obrađuje vinograd....

Volio bih dobiti pomoć kad neću nešto znati, a isto tako pomoći i drugim članovima. Pozdrav i svako dobro :)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,703
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Pozdrav cukec, dobrodošao na Poljoprivredni Forum!

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529
...........koja je tvoj nik na prvu pročitala anagramski. :mur::mur::mur:
icon_redface.gif

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,900
Dobrodosel zemljak!!

p.s. zeznula ga valjda qwerty tipkovnica, na c ide kvacica

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,676
Hvala kolega. Spasil si me :icon_axe:
Bolje da sam tiho i ne kvarim temu novo pridošlom pajdašu.

cukec

Novi član
Tu od
4 Velj 2017
Poruka
0
Phehe... Imam cucke, al ja sam samo cukec iliti ga Čukec :).

Hotela, to mi bratić ima na starom bregu, moji imaju vu Plešivici, hotelu logično:(rofl):

Najnoviji postovi

Na vrh